Bobbi Brown Desert Twilight Eye Palette

bobbi-brown-desert-twilight-fall-2012-collection-02

Здравейте, след тримесечно мълчание, причина за което беше почивката ми в Родината отново се завръщам в блога. Почивката беше много отпускаща и се чувствам невероятно заредена. :)

Днес ще ви разказа за една палитра, лансирана с есенната колекция на марката през 2012г. Палитрата се казва Desert Twilight и съдържа цветове в бежаво- розовата гама. Вътре можете да откриете два матови и пет по-блестящи сянки, като една от тях е матова, но с много финни частички и не мога да я определя към нито едната от двете категории.

Кутията е сребриста и с почти огледален блясък. На самият и капак можете да откриете огледало, а в самата палитра четка с два края, съответно за нанасяне на сенките и за блендиране.

Цветовете са бледи, непигментирани, някои прекалено блестящи. Дори с база за сенки се “отмиват” от очите много бързо и оставят глитерна следа след себе си. Препоръчвам използването им като акцент върху други сенки, защото самостоятелно не се справят добре.

Палитрата е подходяща за любители на златисто- розова/бежаво гама ( като Naked 3).

Честно казано съм страшно разочарована. Очаквах по- добро качество от бранда. Силно се надявам просто тази палитра да е с такова качество, а останалите продукти да са на ниво, защото съм хвърлила око на още продукти.

Производител: Bobbi Brown

Количество: 9.2g

Добро: Компактни, цветовете могат да се съчетават.

Лошо: Непригментирани и малотрайни.

Цена: $75-$80

Gallery

 

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>