Philosophy Just Release Me Eye Makeup Remover

Inspiration-image-remove-makeup

Здравейте,

днес ще ви разкажа за продуктът, с който премахвам околоочният си грим, а именно  Just Release Me  на Philosophy.

Като цяло съм скептично настроена към двуфазните продукти за премахване на грим, защото повечето ми оставят мазна следя и противно усещане независимо дали след това съм ги отмила с измиващ продукт.

Just Release Мe ме спечели точно с това, че при него това усещане липсва.

Продуктът има лек и приятен аромат, който почти веднага изчезва. Невероятно икономичен е ако се използва правилно т.е. трябва доста добро разклащане, за да могат двете съставки да се смесят. Смесени съставките имат водниста консистенция, която оприличавам на мицерална вода.

Продуктът премахва грима с един замах и не причинява лютене ( аз съм с чувствителни очи).

Опаковката е удобна и лека. Забелязала съм, че продуктът не се разсипва при пътуване както повечето продукти от този тип, когато се налага да бъде взет в разпечатано състояние.

Обобщено: Това е втората ми опаковка и въпреки, че не харесвам продуктите за очи и лице на марката ( можете да прочетете за мнението ми тук и тук), Just Release Me се превърна в любимият ми продукт за премахване на грим, редом с гелът им за измиване на лице Purify.

Производител: Philosophy

Съдържание:

-Aloe Barbadenis Leaf Extract: Moisturizes soothes and calms the skin.
-Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract: Calms and soothes the skin.
-Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract: Refreshes softens and moisturizes the skin.
-Echinacea Purpurea Extract: Calms and soothes the skin. 

Water, Cyclopentasiloxane, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Benzalkonium Chloride, Butylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Citric Acid, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Echinacea Purpurea Extract, Poloxamer 182, Propanediol, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA.

Добро: Лесно премахване на грима без да оставя мазно усещане. Нежен към чувствителни очи

Лошо: Трябва да се разклати много добре преди употреба.

Количество: 175ml

Цена: $18

 

Gallery

 

Follow on Bloglovin

4 Comments:

  1. Здрасти Ели, чудех се аз тази марка дали се продава в България. Иначе о И аз ползвам един двуфазен на Лореал и той ми оставя мазно по лицето и след него се мия с вода. Мисля не съм я срещала, но предполагам, че дори и да не се продава тук мога да си го заръчам онлайн :-)))

    • TheBlackWidow

      Не съм сигурна, но ми се струва, че я има марката във вашата Сефора.

  2. Благодаря за публикацията, тъкмо си търсех някой двуфазен, тъй като си накупих едни водоустойчиви моливи за очи :) поздрави

  3. Точно в момента се оглеждам за двуфазен дегримьор, тъй като идва топлото, а през лятото нося само водоустойчив грим Ползвала съм всички популярни марки, които се намират по нашите дрогерии и със сигурност ще ползвам и този. И аз намирам за голям плюс това, че няма онази мазна следа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>