Terracotta Sun Celebration Powder Limited Edition

original

Здравейте,

днес ще споделя за първите си впечатления от пудрата Sun Celebration за лято 2014.

Вчера я носих цял ден и мисля, че съм готова с тях.

Пудрата е в прекрасна дървена кутия с магнитно закопчаване и огледало. Цветовете са разделени на четири ( като два от тях са еднакви по цвят бронзър) и напръскани със златни слънчеви лъчи т.е. можете да изберете наплно матов финиш или такъв с фини златисти частички.

Двата ружа ( оранжев и тъмно розов) са с матов завършек и въпреки, че в кутията цветовете изглеждат крещящи, нанесени на лицето стоят много естествено и са невероятно дълготрайни.

Бронзърът, който също изглежда плашещо тъмен в кутията стои прекалено естествено и ми се наложи да наслоявам ( не забравяйте, че аз съм Снежанка). Отново издържа цял ден без да се налага подновяване.

Цветовете са изключително финно смлени, не придават брашнян завършек на лицето.

Кутията има невероятен аромат, който ми се струва по- различен от миналогодишната лимитка Terra Ora. Terra Ora ухаеше по- тежко, по класно, докато Sun Celebration има по- свеж и закачлив характер.

Все още подлагам пудрата на тестове и събирам по-дълбоки впечатления. Следете поста, за ъпдейти. :)

Производител: Guerlain

Количество: 16гр

Добро: Много естесвено се сливат с кожата, нямат брашнян завършек. Могат да се нанасят с лека ръка само за загатване на цветовете или с тежка за по- наситени цветове.

Лошо: Все още не намирам такова, но следете за ъпдейти. :)

Цена: $76

 

Gallery

Follow on Bloglovin

One Comment:

  1. Разкошен продукт, много ме запали по него :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>