Chanel Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour Powder 01 and 02

Chanel-Les-Beiges-Healthy-Glow-Multi-Color-SPF-15

Здравейте,

този пост ще е нещо като пост за първи впечатления. Ще допълвам, след седица- две, когато използвам продуктите и имам мнение на по- дълбоко ниво.

Когато Chanel обявиха началото на годината, че ще пускат на пазара подобен трицветен продукт си казах “Страхотно, може да са оправили и неприятното изсъхване на продукта”. Мисля, че не съм споделяла с вас, но любимата ми пудра за лице е именно първата Les Beiges в номер 20. Използвам я почти ежедневно и съм влюбена в ароматът и ефектът и. Както обаче споменах, при дълга употреба върху продукта се образува твърда коричка и се налага натрошаването му, за да може да се използва.

Надявам се наистина това да не се случва с новите пудри, защото се твърди, че формулата им е подобрена.

01 Най- светлият цвят, който е пригоден за хайлайтър има почти незабележими блестящи частички. Цветът нанесен самостоятелно се слива с моят тен и оставя озарен ефект, без да е брашнян или прекалено блестящ. Средният цвят мисля, че отговаря на 10 от стандартните продукти за лице на марката. Също почти се слива с моят тен на кожата и оставя много здрав вид на лицето. Третият цвят е бледо розов и пригоден за руж. Слети заедно, трите цвята придават на лицето меко и озарено излъчване без прекалена пудреност.

02 Отново най- светлият цвят е като този в палитрата на 01 и е пригоден за хайлайтър. Средният цвят мисля отговаря на номер 20 от редовните им продукти за лице ( поне така ми се струва като сравнявам със старата ми пудра на Beige), a най- тъмният цвят поне на номер 30 или 40. Освен за контуриране не бих могла да го ползвам за друго. Слети заедно придават мекият ефект на пудра с номер 30 т.е. палитрата не е така фрапиращо тъмна, когато се използва слята.

Пудрите са с онзи прекрасен аромат, който познавате от първата Les Beiges. Идват в кремава опаковка с логото на марката, с вградено огледало на капака в и кръгла четка за подновяване на грима по време на пътуване или когато сме навън.

Както споменах в началото, това са првите ми впечатления и ще допълвам поста. :)

Производител: Chanel

Количество: 11гр

Добро: Компактна, стилна, мултифункционална и с прекрасен аромат

Лошо: Вероятност да изсъхва и да “хваща коричка” при по-дълга употреба. Ще ви “ъпдейтна” за това по- нататък.

Цена: $65

Enjoy! :)

Gallery

Follow on Bloglovin

One Comment:

  1. Страхотно ревю, благодаря ти! Колебаех се дали да си я взема :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>