I am done with you месец ЯНУАРИ 2014

Здравейте,

ето с какво приключих през изминалият месец януари.

DSC_0109

1. ОNYX 100% Pure Acetone 473ml

Използвам този лакочистител вече около 2 години ( не същата бутилка :) ). Малкият трик, който прилагам, за да не ми изсуши ноктите и кожичките е да капна няколко капки масло ( бадемово или каквото имам под ръка) в бутилката и по този начин освен премахване на лака, ацетонът не нанася щети на ноктите ми. За да се презастраховам допълнително намазвам и кожичките около ноктите си с масло и така потапям ( използвам едно бурканче с гумени зъбци за което ще ви разкажа друг път) или налагам напоения памучен тампон. Резултатът е бързо и безболезнено премахване на глитърни лакове и всякакви пясъци. :)

Обобщено: Доволна съм и препоръчвам чистият ацетон за естесвени нокти, както и за такива с гел.

2. Philosophy Purity Made Simple 8oz

Поредна опаковка ми е и го обожавам.

Обобщено: Това е един от любимите ми измиващи гелове от който за нищо на света не се отказвам. По- подробно ревю ще намерите тук

3. Bath and Body Works Dancing Waters Shower Gel 250ml

Формулата на душ геловете на тази марка ми е любима. Обогатена е с шеа и витамин Е, кожата е чиста и в същото време овлажнена след душ с тях. Продуктът прави хубава пяна и е доста икономичен.

Ароматът на Dancing Waters e изключително свеж бих казала почти акватичен. Като връхни нотки усещам КАСИС, ЛИМОН и МЕНТА. Има и нещо сладникаво, но в същото време свежо- като ПОРТОКАЛ. Нямам навика да гледам описанията на душ геловоте си, особено, когато не са еднотипен аромат. Обичам да си представям и визуализирам аромата под формата на цветя и плодове докато съм под душа. :)

Обобщено: Препоръчвам ако харесвате свежи и чисти тоалетни аромати.

4. Ponds Rejuveness Anti- Wrinkle cream 50мл

Обобщено: Хареса ми овлажняващият ефект на крема, както и ароматът му, но не смятам да си го купувам пак заради вредните съставки.

По- подробно ревю можете да прочетете тук.

5. Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II 30мл

Обобщено: Много лек и бързопопиващ серум, който може да се носи както самостоятелно, така и под по-тежък нощен крем. За съжаление не видях кой знае какъв ефект от него и не смятам да го повторя.

Тук можете да прочетете по- подробно ревю.

6. Perfect Holographic nail polish 5ml 

Бях много развълнувана след като разбрах, че марката отново пуска холограмни лакове на пазара. Първите се славят с невероятна дъга и добра дълготрайност. НО бях невероятно разочарована от новите. Лакът е много по-малък като размер, сивите холограмни частици в него се утаяват на дъното и трябва здраво разклащане преди употреба ( дори за всеки нокът).

Обобщено: Този лак директно го изхвърлям, защото след едночасово друсане ( засичах), беше все още утаен и негоден за лакиране. Не си спомням с друг цвят на колекцията да съм имала такъв проблем.

7. Genifique Eye Youth Activating Concentrate 7мл ( плюс две сашета от по 1мл)

Спомняте си, че минлият месец в I am done with you бях писала за околоочният концентрат от същата серия и ви бях споменала, че ме чака делукс размер от този за лице. Най- накрая редът му за тест дойде и съм очарована.

Концентратът няма аромат и като консистенция е малко по- гъст от вода с полупрозрачен цвят. Бързо попива, но задължително след него е необходимо нанасянето на дневен крем ( със слънцезащитен фактор) или нощен овлажняващ, защото буквално изчезва на лицето.

При нанасяне на дневния и нощния си крем забелязах едно изгалждащо усещане. Сякаш бях нанесла прозрачна маска като основа за крема. Кремът стоеше по- гладко, а кожата по изпъната и стегната.

Обобщено: Непременно смятам да купя цяла опаковка от концентрата и ще споделя при по дълго ползване по- задълбочено мнение.

8. One ‘n Only Argan Oil Hydrating Mask

Обобщено: Харесва ми маската, но ми идва прекалено хидратираща на този етап и не смятам да я купувам пак.

По- подробно ревю можете да прочетете тук 

Това са празните ми опаковки за Януари. Усмихвайте се!

 

Follow on Bloglovin

2 Comments:

  1. Тази разфасовка ацетон ме разби – не бях виждала толкова голям лакочиститетел :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>