Guerlain Meteorites New & Reformulated 2014

Guerlain-Dore-Meteorites-Pearls

Здравейте,

доста време вече се бавя с този обещан пост, но напоследък просто е една малка лудница у дома и не ми остава време.

След щателни тестове и разносване вече мога да дам мнение за новите Метеоритни топчета и да ги сравня със старата им версия.

Както вече знаете, Метеоритите от редовната линия ще се прадлагат само в този вид т.е. старите вече масово се изтеглят от магазините ( очаквам и се надявам да чуя за една доста добра разпродажба).

Новата формула е по- мека, топчетата се трошат много по- лесно и при разклащане на дъното ще откриете повече прах. Лошото е, че заради прекалено меката им формула не винаги се разпадат на прах, а понякога на по- едри частички, които допълнително трябва да се стрият, за да се превърнат в прах.

Помните при старите топчета онзи Фотошоп ефект с едва забележими блестящи частички, нали? При новата формула този ефект почти се е загубил. Отново се наблюдава фин воал от “блърване” на лицето, но тези почти незабележими частички са се превърнали във фин микрошимър и продукта има повече блясък.

Тествах го с различни продукти под него, държи се прекрасно поне 6 часа. Лично аз нямам проблем с омазняването на лицето и не мога да дам точно мнение за лъсване с тях и т.н.

Хубавото при новите е, че онази отвратителна дунапренена гъба вече я няма. На нейно място има много меко пухче за пудра с качеството на марката.

Снимките по- долу са на най- светлият цвят- Clair 02

Производител: Guerlain

Добро: По- мека формула, фин шимър ефект

Лошо: Загуба на ефекта “Фотошоп” и прекалено ронливи при силно друсане

Цена: $60

Gallery

 

Follow on Bloglovin

4 Comments:

  1. Оххх, става все по-сложно… Допреди месец бях сигурна, че след като ги сменят с тези най-сетне ще си взема и аз – ама като чета ревюта, май по-добре да не го правя. Наистина съм тотално объркана :(

    • Току-що обаче ми хрумна, че все пак мога да изчакам да ги докарат в Бюти Шоп и да ги пробвам там… По-добре отколкото да поръчам на сляпо :)

  2. Честити нови дрехи на блога :)
    Жалко, че са ги променили не към добро. Твоето мнение е поредното не особено ласкаво.

  3. Така се бях навила да си ги взема, а сега…
    Прочетох доста положителни ревюта и очаквах новите с нетърпение. Смятах, че ще са по-добри. Явно вече всичко ново развалят. Жалко!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>