Mac Mineralize Skinfinish Natural in “Medium”

31OYUS-0oqL._SY300_

Здравейте,

първо искам да Ви пожелая Весела Коледа! Нека всичките Ви мечти и съкровени желания станат реалност!

Изчаквах дълго време за това ревю, защото исках да тествам продукта под всякакви условия- ВСЯКАКВИ. :)

Кожата ми е нормална и леко суха в зимните месеци. Самият продукт се препоръчва горещо за дами с мазна или комбинирана в Т зоната кожа, поради естесвтения си вид и свойствата на матиране.

Предвид, че моята кожа не е от този вид ми беше интересно как ще стои на моето лице.

Продуктът беше тестван според няколко критерия: ДЪЛГОТРАЙНОСТ, МАТИРАНЕ, ЗАВЪРШЕК под различна светлина и НАНАСЯНЕ с РАЗЛИЧНИ четки.

Дълготрайност: Лично при мен не се наложи никакво подновяване в продължение на 6 часа ( рядко съм с грим повече от 6 часа). Лицето ми през цялото време беше като току- що гримирано. Разбира се използвах по- мазен фон дьо тен, както и дневен крем под основата за грим, за да не изсуши скинфинишът лицето ми, но това така и не се случи.

Матиране: Както споменах по- горе, съм с нормална кожа и нямам нужда от матиране. НО продуктът се справи чудесно с по- мазен грим под него и някак се слепи с него, като му придаде само сочност.

Завършек: Много държа лицето ми да е с естесвен- копринен завършек на дневна светлина. Всички знаем, че на изкусвено осветление пудра или скинфиниш могат да се държат чудесно, но покажем ли се на дневна светлина да подчертават пори, да стоят брашняно и дори да изглеждат “пухкаво” на лицето.

При Скинфинишът Natural, лицето ми беше точно с този копринен завършек, който търсих на дневна светлина. При мен обаче подчерта леко порите, въпреки, че в продължение на няколко дни го носих с различни продукти под него.

Нанасяне: Нанасях скинфинишът с RT четката за пудра, Кабуки на Ecotools и с новата Мастърклас четка номер 6 на Мак.

Най- добре се получи с Мастърклас четката на Мак и Кабукито на Ecotools. С първата продуктът се смеси добре с фон дьо тената и избистри страхотно тенът на лицето ми, като се получи онзи сочен и копринен завършек. При Кабукито на Ecotools скинфинишът остана леко отгоре и личеше, че има нещо нанесено над фон дьо тена и въпреки това стоеше естествено. При RT за пудра пък изобщо не успях да го нанеса добре, предполагам, че космите са прекалено меки за този минерален продукт.

Опаковката е тази позната наша черна опаковка, която толкова мразя. :) Поради разпрашаването на продукта и кутията трябва да се почиства след всяко използване ( мразя мръсни козметични продукти).

Избрах Medium, въпреки опасенията ми, че на дневна светлина ще ми е тъмен. Сля се перфектно с тена на лицето ми въпреки, че съм много светла и с жълт подтон.

Обобщено: Много съм доволна. Придава онзи естесвен вид, който търсим при прахообразни пудрени продукти и определено препоръчвам.

Производител: MAC cosmetics

Добро: Хубаво матиране и естествен завършек. Много дълготраен.

Лошо: При мен подчерта порите около носа ми.

Грамаж: 10гр

Цена: $30

Gallery

 

 

Follow on Bloglovin

One Comment:

  1. Продукт, с който нямам опит, но написаното от теб звучи много добре :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>