Golden Rose Holiday 59

images

Здравейте,

позагубих се няколко дни, но се завръщам с едно невероятно Коледно червено на Golden Rose от колекцията им Holiday ( все се чудя защо така се казва след като я пуснаха още лятото, но няма да дълбая).

59 е най- сполучливият им лак от колекцията. Казвам го с чиста съвест, защото едва ли някоя дама, която го притежава няма да се съгласи с мен. Цветът е класическо червено със златисти и червени частички и пясъчна текстура. Golden Rose сложиха в джоба си много от големите марки като OPI и China Glaze с този лак. Сравнен с “Мишия пясък” на OPI, както го наричат повечето дами, е по- красив.

Покрива на един по- дебел слой, но на снимките са два по- тънки. Изсъхва много бързо. Проблем обаче имам с дълготрайността. Както ще се види и от снимките, връхчетата вече са обелени, а те (снимките) са правени на следвашият ден ( имам навика да се лакирам вечер).

Като цяло, съм страшно доволна и проблема с трайността не ми пречи.

  • Колекция: Holiday
  • Цвят: Червен
  • Завършек: Пясъчен
  • Покривност: 1= Покривен
  • Подтон: Топъл

Gallery

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>