Benefit Getting’ Cheeky set: Cha Cha; Sun Beam; Poisetint

waterproof-makeup-l

Никога не съм използвала такъв продукт и след като видях комплекта намален в Сефора, реших да го купя и тествам. Размерите са мини и перфектни за запознаване с продукта.

Сетът е съставен от три разновидности на стейновете:

Cha Cha: е напълно оранжев цвят ( като манго) и няма нищо розовеещо в него. Ако сте го набелязали, силно препоръчвам предварителен тест, тъй като не на всеки отива оранжево. :)

Sun Beam: За мен е течно злато. Да, точно както го прочетохте. Ще стои страхотно като хайлайтър на хубав здрав тен, а и като акцент на устни ( върху червило) или рисунки по тялото. Има широко приложение.

Poisetint:  Aaaa ето нещо, което може да се носи на скулите и устните и да придава сочен Барби вид на лицето.

Работи се трудно с тези продукти. Трябва да си доста бърз и да не ги оставиш дълго време преди да ги размажеш по скулата. Препоръчвам да се нанесе на ръка и оттам да се взема с пръсти и да се нанесе на скулите или устните. Изсъхват бързо и след това е трудно да се пооправят, заради татуировачния си принцип. С тях се работи само и единствено с пръсти, не виждам как би могло да се използва  четка ( освен за рисуване).

Цветовете са полупрозрачни и позволяват напластяване до желания цвят и ефект. Признавам, че доста трудно премахнах от лицето, устните и ръцете си Posetint, тъй като е и водоустойчив ( както и останалите цветове). Смятам, че са перфектно решение за плаж, защото НЕ мърдат, не губят интензивността на цвета и не се свличат.

Имат една негативна страна- изсушават доста. Устните са ми проблемни и имах сериозни ядове след като използвах Pois на тях. Отне ми няколко дни да върна влажността им. Предполагам, че не са подходящ продукт за дами със суха кожа и устни.

Харесват ми опаковките им- приличат на мини лакове за нокти. Компактни са за чанта и удобни за работа.

Обобщенно: Дълготрайни, ярки цветове и лека опаковка. Могат да се носят и в много горещо време, дори и на плажа. Неподходяши за дами със суха кожа.

Производител: Benefit

Добро: Изкключтелно дълготрайни.

Лошо: Изсушаващ ефект.

Грамаж: 3 X 4.0ml

Цена: $17

Gallery

 

Follow on Bloglovin

One Comment:

  1. Искаааам!!!! Искамискамискам! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>