I’m done with you месец НОЕМВРИ

DSC_8997

 

Това е първата ми публикация от този вид и ако пропускам инфирмация за продукти моля да ме извините и да ми оставите коментар.

 

1. Vidal Yogurt Body Wash Melon 400ml

Vidal е италианска марка и e на българският пазар поне от 6 години. Продуктите им могат да бъдат открити в по- големите хипермаркети и козметични магазини.

За мен нито един козметичен продукт  с армат на пъпеш до тук не е успял да бъде с онзи сочен аромат на плода в момента в който го разрежем и поднесем разрязаната половина до носа си, освен Vidal. Автентичността идва от това, че специално при Vidal, можеш да помиришеш и семките на току що разрязания плод. Който е любител на пъпеши ще разбере какво имам предвид. :)

Душ гелът ми беше донесен от България, имам още един в запас, който ме е жал да използвам, защото тук марката не се предлага.

Определено го харесвам и отново ще си купя.

2. Lancome Creme Radiance Clarifying Cream- to- Foam Cleanser 60ml

Измиващият крем беше в подаръчен комплект при покупка над определена сума от официаният сайт на марката. Крем- пяната с екстракт от бял лотус и френска роза  подхранва обещава чиста кожа, без прекомерно изсушаване. При мен усещането беше сапунено. Много богат и икономичен крем, от който няма нужда да се слага много на лицето, веднъж разпенил се стига за цялото лице. Лицето ми ставаше скърцащо, което лично на мен не ми допада особени тъй като зимата имам суховата кожа. Почистваше страхотно лицето от дневния грим и не се налагаше повтаряне. Обикновено, когато минавах с памучен тампон и тоник след гела на тампона нямаше никаква мръсотия.  Бих го използвала отново.

3. Yves Rocher Monoi de Taiti Lagoon Hair& Body wash 150мл

Отвратителна химическа миризма ( не аромат) на кокос. Почти никакво измиващо действие и желеобразна формула, която на мен ми приличаше на сопол. Използвах го за миене на ръце и крака и както виждате дори нямах нервите да го изхарча докрай. Определено ще избягвам тази серия на марката

4. AVON Perfect Wear Plump & stay lip color base coat and top coat всеки по 4ml Berry Induring

Това е едно от любимите ми дълготрайни червила от ниският клас козметика. Цветът остава много дълго на устните, но леко изсушава. Прозрачният глос е с ментов аромат и “гъделичка” устните докато им придава сочност и блясък.
Червилото се е развалило, вижда се по оцветената част и се налага да го изхвърля. Имам още няколко цвята от него и ги използвам с удоволствие.

5. Loreal Telescopic Explosion Mascara 8ml

В началото спиралата ми харесваше, но с течение на времето се втечни. Тушът много цапаше и след това се махаше трудно. Четката е измислена хитро, но реално формата и е неудобна за работа. Спиралата е почти пълна, но смятам да я изхвърля и не мисля да повтарям.

Това са празните ми опаковки за месец НОЕМВРИ. Благодаря, че се отбихте. Усмихвайте се и не забравяйте да рециклирате празните си козметични опаковки. :)

Recycling

Follow on Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>