Eyeshadow haul ( Impala, Moda I-shine, Urban Decay and BenefitL to R- Impala 25; Moda 305; Moda 310; UD “Mushroom”; Benefit “Leggy”

T do B- Benefit “Leggy”; UD “Mushroom”; Moda 310; Moda 305; Impala 25

L to R- Impala 25; Moda 305; Moda 310; UD “Mushroom”; Benefit “Leggy”
Днес ще ви покажа няколко нови сенки с които се сдобих благодарение на приятелка и някои от личните ми набези по магазините.
Impala 25; Moda I- shine 305; Moda I-shine 310; Urban Decay Mushroom” и Benefit “Leggy”.


Impala са немска козметична марка за декоративна козметика. Това е първото ми докосване до техен продукт. 
Сенките са на прах, копринени на пипане. Веднага се нагаждат към топлината на кожата и се разтапят по нея. Цветът е също необикновен- кафяво с червеникав подтон. Силно пигментирани са и са с кадифен завършек.


Moda I- shine 305 е сребристо лилаво или лилаво със сребрист подтон, както ви харесва. Цветът е много интересен, нанася се лесно и е с кадифен завършек. Като цяло сенките на Moda са много дълготрайни при мен и марката е една от любимите ми евтин клас ервопейска козметика. 


Moda I- shine 310  е с цвят на тъмна Мока. Нанася се лесно и цветът за моите очи има много успокояващо действие. 


Urban Decay “Mushroom” беше целта на живота ми преди месец и половина. :) Цветът е невероятно графитено с кафяв подтон. Обожавам го, както обожавам сенките на тази марка. За мен тя по качество е в челната класация. Цветът се нанася изключително меко и е с перлен завършек.


Benefit “Leggy” e телесен цвят с розов подтон. Това е първият ми допир до сенките за очи на марката и съм очарована. Сенките са много подходящи за основа на “опушено око”и за хайлайтване под веждите поради дискретния си кадифен завършек. 

Follow on Bloglovin

2 Comments:

  1. Аз също съм голяма фенка на UD. А “Гъбата” е невероятен цвят :)

  2. Прекрасни! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>